Harada

De HARADA methode wordt wel de ‘menselijke kant van lean’ genoemd. Een aanpak om ‘Zelfsturendheid’ aan te leren en op die manier gestructureerd je doelen te behalen. De methode gebruikt hierbij een aanpak die de deelnemer structuur en daardoor veel rust biedt. Heb je je doelen helder? Dan is dit een geweldige methode om de doelen echt te realiseren! Heb je je doel nog niet helemaal helder? Dan worden er tijdens de cursus veel handvaten gegeven om ook dit helder te krijgen.

Let op: de doelen die je gaat leren nastreven zijn persoonlijke doelen. Echter, de bedrijfsmatige kant (of je nu voor jezelf werkt of een werkgever hebt) zal zeker ook de vruchten plukken!

Doelgroep voor deze cursus: Iedereen die zichzelf een gestructureerde aanpak gunt voor groei. Opleidingsniveau is niet echt relevant. Wel de wil om dingen anders aan te gaan pakken.

De cursus wordt in het Nederlands gegeven. Een ‘Harada-methode’-boek krijg je bij aanvang van de cursus uitgereikt.

Tijdens de twee dagen lopen we in een vast formaat door de diverse technieken die de Harada-methode kent. Aan het eind van de twee dagen ben je in staat echt te starten en resultaten te laten ontstaan.

Eerdere deelnemers van deze cursus laten enorme sprongen zien in wat ze voor elkaar krijgen. Een aantal voorbeelden van deze sprongen zullen tijdens de cursus behandeld worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>