Ben je benieuwd wat de Harada-methode inhoudt?

Ik geef je graag meer informatie tijdens een telefonische info-sessie!

Wellicht heb je gelezen of al gehoord over de Harada-methode.

Een methode die je helpt en ondersteunt bij het halen van je korte/middellange en langetermijn doelen. Een methode die overzicht geeft, je helpt balans te vinden en die je rust kan geven in de drukte van alledag.

Ik was zelf zó enthousiast over deze methode/aanpak, dat ik hem -na mijn introductietraining- ben gaan toepassen en daarna de derde ‘Gecertificeerd Harada-trainer’ in de Benelux ben geworden zodat ik de Harada-methode ook door kan geven. Mijn eigen toepassing en een pilot met HBO-studenten gaven enorm goede resultaten. En die gun ik iedereen!

Er valt nog veel meer te vertellen over deze methode die ook wel ‘de menselijke kant van Lean’ genoemd wordt. En die jou helpt bij het ‘zelfsturend’ te worden en blijven! Pak je eigen doelen, en maak ze waar!

Marten (r) krijgt certificaat

Lijkt het je fijn met mij over de Harada-methode te praten, zodat je eventuele vragen kunt stellen? Dan heb ik een uniek aanbod voor je. Gebruik onderstaande knop om een informatief vrijblijvend telefoongesprek van (max) 15 minuten in mijn agenda te boeken.

 

Wil je meer info op papier, geef dan je naam en emailadres op:


Zet mij op je maillijst aub

 

Of je nu voor een telefoontje kiest, of voor informatie per email, in beide gevallen zal ik je bij ontvangst van je bericht een ‘zelfsturendheid’-assessment formulier sturen. Je kunt hiermee kijken hoe zelfsturend je al bent.

Dank voor je interesse!
Marten Schröder

In het kader van de AGV: Alle door jou ingevoerde gegevens worden uitsluitend gebruikt om je een mail te sturen en/of je telefonisch te contacten. Je gegevens worden niet opgeslagen, tenzij je dat specifiek zelf vraagt in je bericht.

Boek Harada Methode
NL: Harada-methode (c) Jim Lippens