Gecertificeerd Harada Trainer

Op 31 december 2017 ben ik de derde Harada trainer in de Benelux geworden.

Goed te weten zul je denken. Maar wat is Harada?

Harada (of completer: De Harada Methode) is een methode die door de Japanse Takashi Harada werd ontwikkeld.

Deze methode -die wel eens ‘de menselijke kant van Lean’ genoemd wordt- stelt je in staat ieder doel te halen wat je voor ogen hebt.
Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar vanuit de verhalen van eerdere studenten, en vanuit mijn eigen verhaal, kan ik je vertellen: Het werkt ècht!

De Harada methode biedt je een aantal tools (in de vorm van formulieren/vragenlijsten) om je zelfsturendheid te onderzoeken en te vergroten. De crux van de methode zit hem in het in balans brengen en houden van alle aspecten in je leven. En als die ‘in flow’ zijn (gebracht zijn door jou) zul je zien dat het aan de methode houden je tot grote hoogte kan brengen.

Voor mij werkte het perfect.
En als iets voor mij werkt, dan heb ik altijd de behoefte tot ‘doorgeven’, en ben ik doorgegaan met Jim Lippens (links op de foto) om mezelf te bekwamen als trainer/coach in de Harada methode.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Met enige regelmaat zal ik een Harada-training geven. Je krijgt dan -in twee dagen- alle handvaten om zelfstandig aan de slag te gaan. Mocht je behoefte hebben aan wat langere begeleiding, dan is daar een optie voor. Mijn eerstvolgende Harada-training is op 25 en 26 september. Zie HIER.

Harada-methode, op weg naar zelfsturendheid!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 19,968 bad guys.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.