Nieuwjaarsbericht 2012

Lieve vriendin, studiegenoot, beste vriend, collega, relatie, kennis,

 

Om te beginnen natuurlijk: een schitterend 2012 gewenst, vol gezondheid, geluk en succes!

 

Dit jaar geen plaatje maar een praatje om het nieuwe jaar in te luiden.

 

Het jaar 2011 heeft mij veel goeds gebracht.

 

Groot nieuws afgelopen jaar was mijn huwelijk met Anna op 25 augustus. Een mooi feest!

En de voorbode voor nog meer moois: wij verwachten eind januari een kleintje!

 

Mijn zoon heeft een start gemaakt met werken als hulpkok en is in 2011 op kamers gaan wonen. Met mijn dochter gaat het op school en daarbuiten enorm goed.

 

Anna en ik hebben – onder de vlag van Anna’s Massagepraktijk Rumah Senang (www.rumah-senang.nl) – op Castlefest gemasseerd. Castlefest is een ‘fantasy-festival’ dat elk jaar in augustus op de Keukenhof wordt gehouden. Dat is zo goed bevallen dat we dit jaar weer gaan, en ook op andere festivals willen kijken.

De massagepraktijk heeft een leuke boost gekregen doordat Anna haar ‘Partnermassage-cursus’ via Groupon heeft aangeboden en daar behoorlijk respons op heeft gekregen.

 

Onze plannen voor een centrum in Frankrijk, voor persoonlijke groei en wellness, nemen steeds vastere vormen aan. Volg onze vorderingen via (de nieuwsbrief van) www.rumah-senang.eu

 

Als voorbereiding hierop heb ik besloten om na mijn opleiding tot ‘Holistisch Reiki Therapeut’, die ik in mei hoop af te ronden, ook op Reikicentrum Helios (www.helioscentrum.nl) voor Reiki Master te willen gaan leren. Zo kan ik naast behandelingen en sessies dan ook cursussen in Reiki aanbieden.

 

Ik heb als voorbereiding op het centrum ook een heel andere cursus gedaan: per midden december heb ik via IJssalon Dolomiti (http://www.dolomitiijssalon.com) in Den Haag de ‘Basiscursus  IJsbereiden’ afgesloten. En draai ik ambachtelijk ijs met natuurlijke grondstoffen.

 

Met mijn bedrijfsactiviteiten gaat het goed. Inspiring People (www.inspiring-people.nl

) heeft een goed jaar achter de rug. Ik heb het enorm naar mijn zin met de opdracht bij de WestlandUtrecht Bank.

Vanuit deze opdracht is eind 2011 een nieuw initiatief ontstaan: www.deprojecttherapeut.nl. Ik combineer daarmee mijn ‘twee werelden’, de zakelijke/projectenwereld en de therapeutische wereld. Ik wil hier in 2012 invulling aan geven.

 

In 2011 heb ik via www.tocacademy.nl twee cursussen in Critical Chain gegeven. Deze cursussen worden –in aangepaste vorm- in 2012 waarschijnlijk ook via Lagant gegeven.

Samen met Richard Wentzel van de ToC Academy en met Gijs Andrea van the International House of TOC  (www.internationalhouseoftoc.com) ben ik bezig om een ToC (Theory of Constraints) leergang op te zetten. Neem contact met me op voor meer info.

 

Kortom: een goed gevuld succesvol jaar met enorm veel leuke contacten en bezigheden!
Ik zie uit naar een minstens zo leuk 2012, en wens jullie veel gezondheid, succes en levensgeluk!

 

Warme groet,

 

Marten

www.inspiring-people.nl

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 19,968 bad guys.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.