Reiki Cursus

Regelmatig geef ik Reiki Cursussen.

Je kunt bij mij terecht voor Reiki I en Reiki II. De cursussen worden soms bij mij thuis gegeven. Bij grotere groepen kan ik beschikken over een mooie ruimte in Zwolle (bij Lotuszen) of Delft. Het is ook mogelijk om zelf een groep mensen om je heen te verzamelen, en mij te vragen naar jou toe te komen voor het geven van een cursus. Neem contact met me op om over de mogelijkheden te praten.

Reiki I cursus

Tijdens een Reiki I cursus leer je hoe je de Reiki-energie kunt gebruiken. Je leert jezelf behandelen, en je leert hoe je iemand anders een liggende of zittende behandeling kan geven. We gaan in op de drie niveaus waar Reiki op werkt. Je krijgt veel informatie over Reiki. En natuurlijk krijg je tijdens de cursus vier afstemmingen, waarbij je op de frequentie van Reiki wordt ‘afgestemd’.

De cursus wordt gegeven in vier dagdelen Dit kan tijdens één weekend zijn, of tijdens vier opvolgende avonden. Er zijn geen startvoorwaarden voor Reiki I. Ik vind het prettig als je in ieder geval al (eens) een behandeling hebt gehad, maar dit is geen vereiste.

Een Reiki I cursus kost €150 incl. BTW, koffie/thee/2 lunches en snacks maar exclusief diner op zaterdag en eventuele overnachtingen.

Reiki II Cursus

Reiki II verdiept je eerdere kennis en ervaring. Tijdens een Reiki II cursus leer je werken met drie symbolen die de energie versterken, verdiepen en op afstand behandelen mogelijk maken. Tijdens de cursus ontvang je één afstemming op de Reiki II energie.

De cursus wordt gegeven in vier dagdelen. Ook weer tijdens een weekend, of tijdens vier opvolgende avonden. Je hebt minimaal 6 maanden Reiki I voor je aan Reiki II begint.

Heb je Reiki I ergens anders gevolgd? Dan wil ik –om misverstanden tijdens de cursus te voorkomen- even met je praten voordat ik je inschrijving definitief bevestig.

Een Reiki II cursus kost €500 incl. BTW, koffie/thee/2 lunches en snacks maar exclusief diner op zaterdag en eventuele overnachtingen.