Massage

Naast mijn Reiki activiteiten ben ik veel bezig met massage.

Door Marijn van der Vegt van Balans en Reflectie (http://www.balansenreflectie.nl) ben ik de afgelopen jaren getraind in diverse vormen van polariteitsmassage. Polariteitsmassage is volgens mij een massagevorm die dicht bij Reiki staat. Zeker de Polariteitsreeks is meer ‘energiewerk’ dan wat normaal onder masseren verstaan wordt. Ik heb de volgende cursussen bij Marijn gevolgd:

* Basiscursus Polariteitsmassage

* Hoofd- Nek- Schoudermassage

* Vijf elementen massage

* Polariteitsreeks, een zeer subtiele massage van gewrichten en bindweefsel

Daarnaast heb ik ter verdieping van mijn massagetechnieken de ‘massage jaargroep’ bij Marijn gevolgd. Een aanrader voor iedereen die met (ontspannings-)massage verder wil komen.

Naast deze cursussen op gebied van polariteitsmassage heb ik de afgelopen jaren de volgende workshops gevolgd:

  • Indiase hoofd en schouder massage
  • Traditionele Thaise Massage
  • Kashmierse Tantra Massage
  • Hot Stone massage
  • Tandava massage
  • Stoelmassage

Je bent voor al deze massages bij me -op afspraak- terecht.¬† Kijk ook eens op de site van mijn partner, Anna Quist. Zij is holistisch masseur/ massagetherapeut. Anna nodigt je uit om ‘thuis te komen bij jezelf’ in haar praktijk ‘Rumah Senang‘.

Samen met Anna masseer ik op diverse fantasy festivals. Dit jaar kun je ons tegenkomen op Elf Fantasy Fair, Keltfest, Keltisch Midzomer Festival en Castlefest. Wil je op de hoogte blijven van onze festival activiteiten? “Like” onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/MassagepraktijkRumahSenang. Het lijkt me leuk je op een van de festivals te treffen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.