Welkom op mijn website, mijn naam is Marten Schröder, en ik ben Reiki Master in het Usui systeem van Natuurlijke Heling.

Ik ben graag bezig met het gedrag van mensen. Wat beweegt je om te doen wat je doet? Hoe voel je je daarbij? En wat doet het met je? Deze vragen nodigen jou en mij steeds weer uit te voelen. En in warm liefdevol contact samen te onderzoeken of je dingen anders zou willen doen, of je jezelf zou willen verbeteren. Je bent goed zoals je bent… maar kun je beter?

In juni 2012 heb ik mijn diploma voor Holistisch Reiki Therapeut (HaRT opleiding) gehaald. Deze 3 jarige opleiding ben ik begonnen omdat ik het bijzonder vind om met Reiki bezig te zijn, en ik zie hoe het mensen kan helpen.

Na mijn Reiki I en Reiki II en de Reiki Therapeutopleiding (allen gedaan op Helios) ben ik in 2013 Reiki Master geworden.

Ik ben sinds 2014 lid van The Reiki Alliance, de internationale vereniging van Reiki Masters in Usui Shiki Ryoho, het Usui Systeem van Natuurlijke Heling. Ik geef Reiki I en Reiki II cursussen in Nederland en Frankrijk.

Ook in mijn massages laat ik je voelen. De intentie die je in een massage mee kan geven is zo essentieel voor de beleving ervan, dat ik je graag uitnodig een keer te voelen wat het met jou kan doen.

Naast alle behandelingen ‘op de tafel’ kun je bij mij met alles wat er in je leven speelt terecht voor een coaching of therapeutisch gesprek.

Behandelingen (Reiki en massage) kunnen worden gegeven in Delft, Hollandsche Rading of bij je thuis.

Voel je welkom!

Marten